Accident în Delta Dunării: Doi bărbaţi au fost răniţi după ce au intrat cu barca într-un copac

Doi bărbaţi au fost răniţi, marţi, în urma unui accident naval care a avut loc în Delta Dunării, în zona localităţii Gorgova, judeţul Tulcea, barca în care se aflau intrând într-un copac de pe marginea apei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1288 afișări
Imaginea articolului Accident în Delta Dunării: Doi bărbaţi au fost răniţi după ce au intrat cu barca într-un copac

Accident în Delta Dunării: Doi bărbaţi au fost răniţi după ce au intrat cu barca într-un copac

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Delta" al judeţului Tulcea, Pichetul de pompieri Nave Operative Crişan a fost solicitat să intervină, marţi, la un accident naval produs pe unul din canalele din zona localităţii Gorgova.

„O ambarcaţiune din aluminiu, în care se aflau doi bărbaţi, a pierdut controlul şi a întrat într-un copac de pe marginea apei", arată sursele citate.

Cei doi bărbaţi din barcă au fost răniţi, echipajul de salvare spunând că sunt conştienţi şi stabilizaţi.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi către Spitalul din Tulcea cu Nava SMURD, respectiv cu Nava Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici