Accident în Ialomiţa. Cinci persoane rănite după ce o maşină s-a răsturnat pe şosea

Cinci persoane au fost rănite după ce o maşină s-a răsturnat pe o şosea din judeţul Ialomiţa.

112 afișări
Imaginea articolului Accident în Ialomiţa. Cinci persoane rănite după ce o maşină s-a răsturnat pe şosea

Accident în Ialomiţa. Cinci persoane rănite după ce o maşină s-a răsturnat pe şosea

Potrivit reprezentanţilor ISU Ialomiţa, accidentul a avut loc vineri în localitatea Alexeni. Maşina s-a răsturnat în afara şoselei, cauzele urmând să fie stabilite de anchetatori.

Cinci persoane aflate în maşină au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului au intervenit salvatorii din cadrul Detaşamentului Urziceni cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, dar şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa.

Patru victime au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni, iar a cincea a refuzat transportul la unitatea medicală.

Pompierii s-au asigurat că maşina răsturnată nu va lua foc. Circulaţia prin zonă nu a fost blocată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici