Accident în lanţ între un TIR, un microbuz şi o maşină: O femeie a fost rănită

O femeie a fost rănită, miercuri, pe DN 79, în Arad, după un accident în lanţ între un TIR, un microbuz şi o maşină, provocat de un şofer din Serbia.

157 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ între un TIR, un microbuz şi o maşină: O femeie a fost rănită

Accident în lanţ între un TIR, un microbuz şi o maşină: O femeie a fost rănită

Potrivit IPJ Arad, accidentul s-a produs miercuri pe DN 79, pe direcţia Oradea - Arad.

Un cetăţean sârb de 67 de ani a condus un TIR cu semiremorcă, fără să păstreze o distanţă de siguranţă în mers, astfel că a produs o coliziune în lanţ, în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism care se deplasau în coloană, cu viteză redusă.

În urma impactului a fost rănită o femeie de 48, pasageră în maşină.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Taguri:
accident,
rănire,
femeie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici