ACCIDENT în lanţ pe DN 1: Zece autoturisme s-au tamponat din cauza poleiului

Zece autoturisme au fost implicate, joi dimineaţă, pe DN 1, în apropierea municipiului Sibiu, într-un accident în lanţ produs din cauza poleiului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1269 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în lanţ pe DN 1: Zece autoturisme s-au tamponat din cauza poleiului

ACCIDENT în lanţ pe DN 1: Zece autoturisme s-au tamponat din cauza poleiului (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că pe Drumul Naţional 1, în apropierea localităţii Veştem, aflată la câţiva kilometri de municipiul Sibiu, s-a produs o tamponare în lanţ.

În accident, care a avut loc pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu au fost implicate zece autoturisme.

”La faţa locului au fost trimise şi echipaje medicale pentru a acorda îngrijiri eventualelor victime, deşi, deocamdată, nu există informaţii cu privire la existenţa unor victime”, a declarat Elena Welter.

Potrivit acesteia, accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadapate la condiţiile meteo, carosabilul în zonă fiind alunecos din cauza poleiului.

Traficul pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu este deviat prin localitatea Veştem.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici