Accident în Sibiu: Doi răniţi într-un accident produs de un şofer băut, care a pătruns pe contrasens | FOTO

Doi bărbaţi au fost răniţi într-un accident produs duminică, pe DN 7, în Tălmaciu, judeţul Sibiu, de un şofer în vârstă de 20 de ani care, băut, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal o altă maşină, transmite corespodentul MEDIAFAX.

652 afișări
Imaginea articolului Accident în Sibiu: Doi răniţi într-un accident produs de un şofer băut, care a pătruns pe contrasens | FOTO

Accident în Sibiu: Doi răniţi într-un accident produs de un şofer băut, care a pătruns pe contrasens

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, şoferul în vârstă de 20 de ani a întors maşina fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat în vârstă de 57 de ani.

În urma coliziunii, un bărbat care era în maşina şoferului ce a produs accidentul, precum şi şoferul în vârstă de 57 de ani au fost răniţi, fiind transportaţi la spital, în Sibiu.

Poliţiştii au stabilit că şoferul care a produs accidentul era băut, având o concentraţie de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate, până la finalizarea cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici