Accident în Târgu-Jiu: Un tânăr de 19 ani a intrat cu maşina într-un magazin | FOTO

Un pieton în vârstă de 63 de ani a fost rănit, vineri, în oraşul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, de o maşină care a ajuns pe trotuar. Autoturismul s-a oprit în lăzile frigorifice din faţa unui magazin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

874 afișări
Imaginea articolului Accident în Târgu-Jiu: Un tânăr de 19 ani a intrat cu maşina într-un magazin | FOTO

Pieton rănit de o maşină care a ajuns pe trotuar, în Târgu-Jiu

Potrivit IPJ Gorj, un tânăr de 19 ani, din Târgu-Jiu, aflat la volanul unei maşini, a intrat în depăşirea autoturismului din faţă, fără să observe că semnalizase virajul la stânga, iar în încercarea de a evita autovehiculul a ajuns pe trotuar, unde a lovit un pieton.

Evenimentul rutier a avut loc vineri, pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din Târgu-Jiu.

„Din primele cercetări efectuate la fata locului s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din direcţia centru către podul Turcineşti, a efectuat depăşirea unui autovehicul care circula în faţa sa şi semnalizase intenţia de a vira la stânga, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar, unde a acroşat un bărbat de 63 de ani, din municipiul Targu Jiu, ce se afla ca pieton în faţa unei societăţi comerciale. În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În urma impactului, pietonul a rămas prins sub maşină. Unei rude a bărbatului i s-a făcut rău când a mers la faţa locului.

„În urma impactului, bărbatul a rămas prins sub autovehicul. Pompierii militari au intervenit pentru scoaterea acestuia, se afla în stare de conştienţă. Bărbatul a fost transportat de echipajul SMURD la UPU Târgu-Jiu. O altă femeie, rudă a victimei a suferit un atac de panică, fiind preluată de echipajul SAJ şi transportată la UPU", a precizat, pentru MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici