Accident grav la Arad: Un tânăr a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite, după ce o maşină a intrat pe contrasens şi a intrat într-un microbuz

Un tânăr de 27 de ani a murit, iart alte patru persoane într-un accident produs pe DN 79A, în Ineu, judeţul Arad, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul într-o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină. La locul accidentului a fost trimis şi un elicopter SMURD.

1263 afișări
Imaginea articolului Accident grav la Arad: Un tânăr a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite, după ce o maşină a intrat pe contrasens  şi a intrat într-un microbuz

Accident grqav la Arad: Un tânăr a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite, după ce o maşină a intrat pe contrasens

Accidentul rutier a avut loc, luni, pe DJ 792, la intrare în oraşul Ineu, din judeţul Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, o maşină la volanul căreia se afla un tânăr de 25 de ani a pătruns pe contransens şi a intrat într-un microbuz cu şapte locuri, care circula regulamentar.

În urma impactului, un tânăr de 27 de ani a rămas încarcerat, în stop cardio-respirator, iar alte patru persoane au fost rănite, dintre care trei fiind în stare gravă.

La locul producerii accidentului s-au deplasat cinci ambulanţe, un echipaj de descarcerare şi a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD.

Din păcate, tânărul de 27 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe elicopterul SMURD declarând decesul.

Celelalte persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean Arad pentru îngrijiri medicale.

Traficul rutier este în continuare blocat pe ambele sensuri pe DJ 792.

Informaţiile iniţiale furnizate de Centrul Infotrafic arătau şase persoane rănite în urma accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici