Accident la Târgu-Mureş: Două persoane au murit după după ce două maşini s-au ciocnit într-un sens giratoriu

Două persoane au murit, sâmbătă dimineaţa, într-un accident produs în Târgu-Mureş, după ce două autovehicule s-au ciocnit într-un sens giratoriu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3232 afișări
Imaginea articolului Accident la Târgu-Mureş: Două persoane au murit după după ce două maşini s-au ciocnit într-un sens giratoriu

Accident la Târgu-Mureş: Două persoane au murit după după ce două maşini s-au ciocnit într-un sens giratoriu

Pompierii din Mureş au intervenit, sâmbătă dimineaţa, la un accident produs în Târgu-Mureş, într-un sens giratoriu.

În urma impactului puternic între o autoutilitară şi un autoturism, două persoane şi-au pierdut viaţa.

„Au fost 2 victime din care una încarcerată, în Târgu-Mureş, str. Gh. Doja, la giratoriul de la Gara mare. S-a deplasat Detaşamentul Tg. Mureş cu un echipaj de descarcerare, o autospecială şi două echipaje SMURD. O victimă era prinsă sub o autoutilitară răsturnată şi una încarcerată în autoturism. Cele două victime au fost descarcerate, în urma evaluării medicale fiind declarate decedate”, a transmis Cristian Virag, purtător de cuvânt al ISU Mureş.

Potrivit reprezentaţilor Poliţiei Judeţene Mureş, accidentul s-a produs între o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 40 de ani şi un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, iar în urma impactului ambii şoferi au murit.

„Din primele cercetari, cauza probabilă principală a producerii accidentului ar fi neacordare prioritate de trecere la efectuarea virajului la stânga, iar ca şi cauză secundară - viteza excesiva. În urma accidentului s-a rupt un stâlp de susţinere a fibrei optice. Traficul rutier se desfăşoară dirijat, pe rute ocolitoare”, au declarat reprezentaţii Poliţiei Judeţene Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici