Accident mortal în Vâlcea: Un pieton şi-a pierdut viaţa, în urma coliziunii dintre o maşină şi un TIR

Un pieton a murit, în urma unui accident produs, sâmbătă seara, pe DN7, în zona localităţii Robeşti din judeţul Vâlcea, în care au fost implicate o maşină şi un TIR.

1189 afișări
Imaginea articolului Accident mortal în Vâlcea: Un pieton şi-a pierdut viaţa, în urma coliziunii dintre o maşină şi un TIR

Accident mortal în Vâlcea: Un pieton şi-a pierdut viaţa, în urma coliziunii dintre o maşină şi un TIR

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia este oprită pe DN 7, Râmnicu Vâlcea-Sibiu, în zona localităţii Robeşti, după un accident în care a murit un pieton.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este blocat pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, în zona localităţii Robeşti (km 225+700 de metri), judeţul Vâlcea, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism, un autotren şi un pieton. În urma evenimentului pietonul a decedat”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Aceştia au precizat că la faţa locului se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul şi că circulaţia va fi reluată în aproximativ 45 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
pieton,
mort

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici