ACCIDENT mortal pe DN 7, în judeţul Arad: Două tiruri s-au ciocnit frontal, un şofer murind. Traficul este blocat

Traficul rutier pe DN 7 în judeţul Arad este blocat, vineri seară, după ce două tiruri s-au ciocnit frontal în zona localităţii Conop, unul dintre şoferi murind pe loc, iar al doilea fiind rănit.

1409 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT mortal pe DN 7, în judeţul Arad: Două tiruri s-au ciocnit frontal, un şofer murind. Traficul este blocat

ACCIDENT mortal pe DN 7, în judeţul Arad: Două tiruri s-au ciocnit frontal, un şofer murind. Traficul este blocat

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, două automarfare care circulau pe DN 7 din sensuri opuse s-au ciocnit frontal, după ce, din cauza carosabilului umed şi a vitezei excesive, unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens.

În urma impactului, şoferul unuia dintre automarfare a murit în cabina strivită, iar al doilea a fost rănit grav, fiind scos din cabină de un echipaj de descarcerare, iar apoi transportat la Spitalul Judeţean Arad cu un elicopter SMURD.

Accidentul a avut loc în zona localităţii Conop, iar traficul a fost blocat pe amebele sensuri, astfel că la ora transmiterii acestei ştiri se formase deja o coloană de maşini de aproape cinci kilometri pe fiecare sens.

Poliţiştii estimează că traficul va fi deschis parţial, pe un sens, în jurul orei 20.00, iar în jurul orei 20.30 va fi reluat în condiţii normale, fiind nevoie de mutarea automarfarelor avariate de pe partea carosabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici