Accident mortal pe DN7 (Video)

Un adolescent de 15 ani a murit, iar un alt copil şi un bărbat au fost răniţi grav, după ce o autobasculantă a izbit puternic o căruţă nesemnalizată, în care se aflau cei trei, circulaţia pe DN 7 Bucureşti - Piteşti, în satul dâmboviţean Sălcuţa, fiind blocată o oră din cauza accidentului.

236 afișări
Imaginea articolului Accident mortal pe DN7 (Video)

Accident mortal pe DN7

Circulaţia pe DN 7 Bucureşti - Piteşti a fost blocată în satul Sălcuţa, la kilometrul 50, iar ulterior deviată timp de o oră prin oraşul dâmboviţean Titu, în noaptea de luni spre marţi, după ce o căruţă a fost spulberată de o basculantă în care erau un bărbat şi doi copii, în vârstă de câte 15 ani.

Potrivit subinspectorului Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, bucăţi din atelaj au fost împrăştiate pe o distanţă de o sută de metri, iar în urma impactului un băiat în vârstă de 15 ani a murit pe loc, căruţaşul şi celălalt copil au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, iar calul a ajuns în agonie în afara carosabilului.

Medicii confirmă că starea răniţilor, transportaţi iniţial la Spitalul orăşănesc din Titu şi ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, este stabilă.

"Şoferul se numeşte I. Marian, are 32 de ani, şi este domiciliat în municipiul Târgovişte. S-a stabilit că nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum în curbă la stânga, moment în care a intrat în coliziune faţă-spate cu un atelaj hipo neînregistrat şi nesemnalizat, care se deplasa neregulamentar în aceeaşi direcţie de mers, condus de către G. Vasile, de 49 de ani, din localitatea Sălcuţa. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că G. Vasile se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat subinspectorul Ioana Preda, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

La locul accidentului, au venit de urgenţă şi pompierii militari ai Detaşamentului Titu care au supravegheat rezervorul de carburant fisurat al basculantei, din care se scurgea motorina pe carosabil.

La ora transmiterii ştirii, traficul rutier pe DN 7 Bucureşti - Piteşti, în zona localităţii dâmboviţene Salcuta, revenise la normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici