Accident pe A1, în judeţul Timiş. Un bărbat a murit

  • Marţi dimineaţă, în jurul orei 06:20, Biroul Poliţie Autostrăzi A1 Deva-Nadlac a fost sesizat despre producerea unui accident rutier soldat cu victime pe A1 la km 426 C2, în zona ieşirii de pe autostradă înspre localitatea Margina.
  • În accident au fost implicate două vehicule.
624 afișări
Imaginea articolului Accident pe A1, în judeţul Timiş. Un bărbat a murit

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus un autoturism din direcţia Lugoj înspre Margina, iar la km 426 a intrat în coliziune cu partea din spate a unui tir care se deplasa în faţa sa, pe banda 1.

În urma accidentului, a fost declarat decesul bărbatului de 40 de ani.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ISU Timiş anunţă că la locul acccidentului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi 10 pompieri. În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat. Echipajele de pompieri au extras victima şi au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, însă, acesta nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decedat de către medicul sosit la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici