Accident pe Autostrada Soarelui: Trafic rutier îngreunat după ce o maşină şi un camion au intrat în coliziune

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Dor Mărunt, din judeţul Călăraşi, după un accident între o maşină şi un camion. Nu au fost înregistrate victime.

3501 afișări
Imaginea articolului Accident pe Autostrada Soarelui: Trafic rutier îngreunat după ce o maşină şi un camion au intrat în coliziune

Accident pe Autostrada Soarelui: Trafic rutier îngreunat după ce o maşină şi un camion au intrat în coliziune

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 74, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi.

„A avut loc o coliziune între un autoturism şi un camion, nesoldată cu victime. După impact, autovehiculele au rămas imobilizate pe prima bandă. Circulaţia se desfăşoară îngreunat, doar pe banda a doua”, arată sursa citată.

Pentru asigurarea fluenţei circulaţiei pe Autostrada A2, poliţiştii le recomandă şoferilor să ia în considerare plata taxei de pod prin SMS, pentru a evita formarea coloanelor la staţia de taxare de la Feteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici