Accident pe DN 1: O persoană a murit şi alte şase au fost rănite. Doi dintre răniţi sunt copii

Şase persoane au fost transportate la spital după ce au fost rănite în accidentul produs duminică pe DN 1, în localitatea Băneşti, trei dintre victime fiind copii cu vârste cuprinse între cinci şi zece ani, primele investigaţii medicale arătând că toţi trei au politraumatisme, inclusiv la cap.

573 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN 1: O persoană a murit şi alte şase au fost rănite. Doi dintre răniţi sunt copii

Accident pe DN 1: O persoană a murit şi alte şase au fost rănite. Doi dintre răniţi sunt copii (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Bilanţul final al accidentului produs duminică pe drumul naţional 1 între Ploieşti şi Braşov, în localitatea Băneşti, din judeţul Prahova, arată că o persoană a murit şi alte şase au fost rănite, trei dintre răniţi fiind copii cu vârste între cinci şi zece ani, potrivit datelor furnizate de reprezentanţi ai Serviciului de ambulanţă Prahova.

Toţi cei şase răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, copiii având traumatisme cranio-cerebrale şi politraumatisme. Unul dintre adulţi a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, iar ceilalţi doi adulţi au politraumatisme la membre şi torace.

La ora transmiterii acestei ştiri, toate cele şase victime sunt supuse investigaţiilor medicale.

Poliţiştii au stabilit că cei şase au fost răniţi, iar o a şaptea persoană a decedat în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme. Un autoturism care se îndrepta dinspre munte către Ploieşti şi în care se aflau patru persoane, între care doi copii, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar şi în care se aflau doi adulţi şi un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici