Accident pe Litoral: Un şofer băut a lovit doi turişti pe o trecere de pietoni şi a fugit

Un bărbat băut s-a urcat la volan şi a accidentat doi turişti pe o trecere de pietoni din Năvodari, apoi şi-a continuat drumul, fiind prins după câteva ore.

1038 afișări
Imaginea articolului Accident pe Litoral: Un şofer băut a lovit doi turişti pe o trecere de pietoni şi a fugit

Accident pe Litoral: Un şofer băut a lovit doi turişti pe o trecere de pietoni şi a fugit

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, un bărbat în vârstă de 31 de ani care conducea pe DC 86, în localitatea Năvodari, a accidentat, în dreptul unui camping, doi tineri, de 20, respectiv 18 ani, care traversau strada pe trecerea de pietoni.

După accident, şoferul a părăsit locul faptei şi a fost prins câteva ore mai târziu.

”Poliţiştii rutieri au stabilit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice - 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată sursa citată.

Reprezentanţii IPJ Constanţa au adăugat că tânărul accidentat este cetăţean olandez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici