ACCIDENT pe părtia de schi din Sinaia: O fetiţă de 10 ani ajuns la spital, după ce a fost lovită de un tânăr cu snowboardul

O fetiţă de 10 ani a ajuns, vineri, la spital, fiind suspectă de fractură de femur, după ce un tânăr care se dădea cu snowboardul a intrat în ea, pe o pârtie de schi din Sinaia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

633 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe părtia de schi din Sinaia: O fetiţă de 10 ani ajuns la spital, după ce a fost lovită de un tânăr cu snowboardul

ACCIDENT pe părtia de schi din Sinaia:O fetiţă de 10 ani ajuns la spital, după ce a fost lovită de un tânăr cu snowboardul

Potrivit salvamontiştilor, fetiţa de 10 ani din Bucureşti a mers la schi împreună cu tatăl şi fratele său. În timp ce schia, fata a fost lovită de un tânăr care se dădea cu snowboard.

”Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unei fetiţe în care a intrat, pe pârtie, un turist care se dădea cu snowboardul. Acum, copilul este suspect de fractură de femur”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, salvamontistul Ionuţ Cojanu.

Copilul a fost transportat, de către salvamontişti, la ambulanţă.

Potrivit lui Cojanu, de la începutul sezonului de schi Salvamont Sinaia a înregistrat cinci accidente pe pârtii în care victime au fost copii.

“Noi chiar tragem un semnal de alarmă şi îi rugăm pe turişti să fie prudenţi, să nu se mai dea cu viteză. Au fost cinci copii accidentaţi până acum. Ei sunt mici. Este zăpadă, pârtia este bine amenajată, dar trebuie prudenţă”, a spus Ionuţ Cojanu.

Fetiţa a fost transportată la Spitalul de Ortopedie din Azuga.

Citeşte şi: PSD Cluj

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici