Accident pe Valea Oltului: Un microbuz a lovit o maşină şi a proiectat-o în două tir-uri. Două persoane au fost rănite | FOTO

Două persoane au fost rănite, miercuri dimineaţa, într-un accident produs pe DN7, Valea Oltului, după ce un microbuz a intrat pe contrasens, a lovit o maşină şi a proiectat-o în două tir-uri.

1456 afișări
Imaginea articolului Accident pe Valea Oltului: Un microbuz a lovit o maşină şi a proiectat-o în două tir-uri. Două persoane au fost rănite | FOTO

Accident pe Valea Oltului: Un microbuz a lovit o maşină şi a proiectat-o în două tir-uri. Două persoane au fost rănite

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, traficul pe Valea Oltului, în zona localităţii Lazaret, se desfăşoară îngreunat.

„Din primele cercetări, se pare că şoferul unui microbuz de persoane, care circula spre Vâlcea, a pătruns pe contrasens şi a acroşat un autoturism pe care l-a proiectat în două autotrenuri, toate trei conduse regulamentar din sens opus”, a spus Welter.

În urma impactului, şoferul microbuzului, un bărbat de 43 de ani, cetăţean străin, a fost rănit. De asemenea, a fost rănită şi o femeie de 31 de ani, care conducea maşina proiectată în cele două autotrenuri. Cele două victime au fost duse la spital conştiente.

În microbuz, pe lângă şofer se aflau alte două persoane, care nu au fost rănite.

Traficul în zona localităţii Lazaret, pe DN 7, Valea Oltului, se desfăşoară alternativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici