Accident rutier cu doi morţi, pe DN7 (Video)

Două persoane , fiică şi tată au murit, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe DN 7 Bucureşti - Piteşti, în afara localităţii dâmboviţene Dragodana, după ce o autoutilitară a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar.

121 afișări
Imaginea articolului Accident rutier cu doi morţi, pe DN7 (Video)

Accident rutier cu doi morţi, pe DN7

Potrivit inspectorului Pamela Ropotan, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, şoferul unei autoutilitare care circula dinspre Bucureşti spre Piteşti a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic şi a intrat pe contrasens, în coliziune cu un autoturism Dacia.

"Pasagerul din stânga spate a conducătoarei auto, Aurică Brădeanu de 54 de ani a murit pe loc, şoferiţa, care este fiica bărbatului a suferit leziuni grave şi a fost preluată cu ambulanţa şi transportată la Spitalul orăşenesc Găeşti iar de aici cu un elicopter SMURD Bucureşti spre un spital din Capitală, dar cu toate eforturile medicilor a murit la scurt timp. Fata se numea Mariana Brădeanu, avea 20 de ani şi era din comuna dâmboviţeană Produleşti", a precizat Ropotan.

Şoferul este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă , iar la finalizrea anchetei , dosarul va fi înaintat procurorilor Parchetului de pe lângă judecătoria Găeşti .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici