Accident rutier grav în judeţul Alba: O fetiţă de şase ani a murit, iar mama sa este grav rănită

O fetiţă în vârstă de şase ani şi-a pierdut viaţa, iar mama sa a fost grav rănită, duminică seară, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit de o altă maşină în localitatea Sâncel, din judeţul Alba.

1225 afișări
Imaginea articolului Accident rutier grav în judeţul Alba: O fetiţă de şase ani a murit, iar mama sa este grav rănită

Accident rutier grav în judeţul Alba: O fetiţă de şase ani a murit, iar mama sa este grav rănită (Imagine: Cristi Vatavu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, două autoturisme s-au ciocnit, în condiţii care nu au fost încă stabilite, pe DJ 107, în localitatea Sâncel, din judeţul Alba.

În urma impactului dintre cele două maşini, o femeie şi fiica acesteia în vârstă de şase ani, pasagere într-unul dintre autoturisme, au fost grav rănite.

Fetiţa a decedat la scurt timp după accident, înainte să fie preluată de echipajele SMURD mobilizate la faţa locului, iar mama acesteia urmează să fi transportată la Spitalul din Târgu Mureş.

Potrivit poliţiştilor, fetiţa se afla în maşină împreună cu tatăl, mama şi cei doi fraţi în vârstă de opt şi, respectiv, zece ani.

Poliţiştii rutieri din Alba au deschis o anchetă în acest caz şi încearcă să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici