Accident rutier GRAV în Satu Mare: Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat sub un TIR. Cele două vehicule au luat foc | FOTO

Un bărbat a murit, miercuri seara, el fiind găsit carbonizat în maşina pe care o conducea şi care a luat foc în urma impactului frontal cu un TIR, în localitatea Moftin, judeţul Satu Mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2072 afișări
Imaginea articolului Accident rutier GRAV în Satu Mare: Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat sub un TIR. Cele două vehicule au luat foc | FOTO

Accident rutier GRAV în Satu Mare: Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat sub un TIR. Cele două vehicule au luat foc

Reprezentanţii ISU Satu Mare au declarat, miercuri, că, după impact, şoferul TIR-ului a reuşit să iasă la timp din cabină.

”Un accident a avut loc între un autoturism şi un TIR în localitatea Moftin, autoturismul intrând sub TIR, iar în urma impactului ambele autovehicule au luat foc. Şoferul autoturismului a fost găsit carbonizat, în timp ce cel al TIR-ului a reuşit să iasă la timp din cabină. Incendiul la autoturism şi la TIR a fost stins în totalitate”, au spus sursele citate.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi două ambulanţe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă şi una cu echipaj de prim ajutor.

Şi poliţiştii sătmăreni cercetează cauzele care au dus la producerea accidentului, din primele cercetări rezultând faptul că autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal sub TIR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici