Accident rutier în Capitală: Şase pietoni au fost răniţi, dintre care doi grav

Şase pietoni au fost răniţi, dintre care doi grav, luni, în Bucureşti, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii şi a lovit două maşini parcate care, în urma impactului, au ricoşat pe trotuar, potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

1784 afișări
Imaginea articolului Accident rutier în Capitală: Şase pietoni au fost răniţi, dintre care doi grav

Accident rutier în Capitală: Şase pietoni au fost răniţi, dintre care doi grav (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Şase bărbaţi au fost răniţi, dintre care patru au fost transportaţi la spitalul Bagdasar Arseni, iar doi, care au suferit răni grave, au fost inrternaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Accidentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Tineretului cu strada Trestiana, în apropiere de Parcul Orăşelul Copiilor.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar şoferul a fost condus la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) pentru recoltarea de probe biologice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici