ACCIDENT rutier în Topoloveni: Trei persoane rănite, între care una în stare gravă

Trei persoane au fost rănite, între care şi un adolescent de 15 ani care a fost transportat la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs în oraşul argeşean Topoloveni, după ce două maşini s-au ciocnit frontal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1138 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT rutier în Topoloveni: Trei persoane rănite, între care una în stare gravă

ACCIDENT rutier în Topoloveni: Trei persoane rănite, între care una în stare gravă (Imagine Arhiva: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, accidentul a avut loc pe un pod, la ieşirea din Topoloveni.

Primele cercetări arată că şoferul vinovat de producerea accidentului, un tânăr de 20 de ani, avea viteză.

"Accidentul a avut loc pe un pod, într-o curbă, la ieşirea din Topoloveni, pe DN 7, şoseaua veche Pitesti - Bucureşti, iar primele cercetări arată că maşina care a intrat în maşina mea avea viteză excesivă şi şoferul, un tânăr de 20 de ani, nu a mai putut vira în curbă, făcea liniuţe şi a intrat direct în mine. Am ieşit singuri din maşină, deşi echipajul de descarcerare al pompierilor militari era prezent. Avem tăieturi şi răni la cap, la faţă şi la torace, dar nu e grav, am primit îngrijiri la locul accidentului şi am refuzat să fim transportaţi la spital. Copilul de 15 ani însă, care era în maşina celui care a provocat accidentul, e grav, e la spital", a declarat Cornel Pietroşel, şoferul maşinii care circula regulamentar.

Adolescentul de 15 ani, lovit la cap, la mâini şi la picioare, a fost iniţial transportat la Spitalul de pediatrie din Piteşti, fiind ulterior transferat la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitală.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele şoferului vinovat.

Traficul rutier pe DN 7 Bucureşti-Piteşti, la ieşirea din Topoloveni, a fost blocat aproximativ o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici