Accident soldat cu trei răniţi şi şapte maşini avariate, în Capitală (Video)

Un tânăr ilfovean care avea permisul de conducere suspendat a provocat, luni seară, un accident de circulaţie pe Drumul Sării, soldat cu trei răniţi şi şapte maşini avariate, în timp ce încerca să scape de urmărirea unui poliţist de la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

30 afișări
Imaginea articolului Accident soldat cu trei răniţi şi şapte maşini avariate, în Capitală (Video)

Accident soldat cu trei răniţi şi şapte maşini avariate, în Capitală (Imagine: www.protv.ro)

Potrivit poliţiştilor de la circulaţie, Andrei S. (26 de ani) a fost surprins de poliţişti, în 9 aprilie, în timp ce depăşea o coloană de maşini. Atunci i-a fost suspendat persmisul de conducere pe o perioadă de două luni, însă asta nu l-a împiedicat pe tânăr să conducă din nou. Astfel, la 26 aprilie, el a fost depistat de poliţişti la volanul unui autoturism şi i-a fost întocmit dosar de cercetare pentru că a condus având permisul supendat.

Luni seară, în jurul orei 21.00, tânărul ilfovean a fost depistat, din nou, la volanul unui autoturism BMW, în timp ce se deplasa pe Drumul Sării, în sectorul 6, dinspre Drumul Taberei către Calea 13 Septembrie. Un poliţist de la circulaţie i-a făcut semn să oprească maşina, însă de data acesta tânărul a încercat să scape şi a accelerat, lovind în plin un autoturism care se deplasa regulamentar. În urma impactului, cele două maşini au lovit alte cinci autoturisme parcate pe marginea drumului.

Cele şapte maşini au fost avariate, iar Andrei S. şi alte două persoane aflate în prima maşină lovită de acesta au suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii au întocmit pe numele tânărului încă un dosar de cercetare pentru vătămare din culpă, acesta având şi permisul de conducere suspendat.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici