Accident teribil: Doi tineri morţi şi doi în comă, după ce nu au mai putut controla maşina din cauza vitezei

Doi tineri au murit, alţi doi au fost răniţi grav şi sunt în comă, iar altul a fost rănit uşor, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe drum şi s-a izbit de un gard, în localitatea Independenţa din judeţul Galaţi.

8932 afișări
Imaginea articolului Accident teribil: Doi tineri morţi şi doi în comă, după ce nu au mai putut controla maşina din cauza vitezei

Accident teribil: Doi tineri morţi şi doi în comă, după ce nu au mai putut controla maşina din cauza vitezei

Potrivit IPJ Galaţi, accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 25, în localitatea Independenţa, din judeţul Galaţi.

„La volanul maşinii se afla un tânăr de 22 de ani din comuna Pechea. Acesta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un gard. Din cauza impactului, şoferul şi pasagerul aflat pe locul din dreapta au murit pe loc. Persoanele aflate pe bancheta din spate au ajuns la spital. Două persoane de 21 de ani şi de 22 ani au fost rănite foarte grav şi sunt în comă, iar un alt pasager de 29 ani a fost rănit uşor”, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, reprezentanţii IPJ Galaţi.

Poliţia continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici