Accident tragic în Argeş. O tânără a murit, iar trei persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal

O tânără de 24 de ani a murit, miercuri seara, după ce maşina în care era s-a ciocnit cu o alta, în localitatea Suseni din judeţul Argeş. Alte trei persoane au fost rănite.

880 afișări
Imaginea articolului Accident tragic în Argeş. O tânără a murit, iar trei persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal

O tânără a murit într-un accident din Argeş. Alte trei persoane au fost rănite

Poliţiştii din Argeş spun că un bărbat de 30 de ani, din Piteşti, conducea pe DJ 659, iar pe raza localităţii Suseni a intrat pe contrasens din cauza neadaptării vitezei în curbă, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o tânără de 23 de ani, din Suseni.

În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani a părăsit drumul, iar o pasageră din maşină, în vârstă de 24 de ani din Suseni, a murit.

Şi şoferul a fost grav rănit.

Răniţi au mai fost un copil de 15 ani din maşina care a intrat pe contrasens, dar şi tânăra care conducea maşina lovită.

Şoferii nu au consumat alcool.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici