Accidentul de microbuz de la mina Slănic Prahova: Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală/ Din cei 25 de turişti străini transportaţi la spital, au rămas internaţi 17

Poliţiştii din Prahova au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului de microbuz care s-a răsturnat în mină Slănic, în timp ce transporta turişti israelieni la Salină. Din cei 25 de turişti duşi la spital, luni mai sunt internaţi 17, între care 10 copii.

1780 afișări
Imaginea articolului Accidentul de microbuz de la mina Slănic Prahova: Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală/ Din cei 25 de turişti străini transportaţi la spital, au rămas internaţi 17

Accidentul de microbuz de la mina Slănic Prahova: Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală/ Din cei 25 de turişti străini transportaţi la spital, au rămas internaţi 17

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală în cazul accidentului de microbuz răsturnat, duminică, în timp ce transporta în subteran turişti israelieni.

“A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dosar preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. Noi am sesizat şi OPC, ITM, ISCTR, în vederea efectuării de cercetări, conform competenţelor fiecărei instituţii”, a spus Brezeanu.

Reprezentantul Poliţiei Prahova a mai spus că, în urma primelor cercetări, cauza accidentului ar neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă periculoasă la dreapta.

Potrivit directorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Marius Niculescu, din cei 25 de turişti transportaţi duminică la spital, luni mai erau internaţi 17, dintre care 10 copii şi 7 adulţi, aceştia suferind diverse traumatisme şi contuzii.

Un microbuz care transporta turişti israelieni în salina Unirea din Slănic, judeţul Prahova, s-a răsturnat, duminică. Directorul Minei Slănic, Anghel Belea, a declarat corespondentului MEDIAFAX, că microbuzul s-a răsturnat pe traseul care leagă suprafaţa de Mina Unirea, în tunel, toţi turiştii fiind scoşi din vehicul de personalul Salinei şi duşi la zona de îmbarcare, unde au fost, iniţial, evaluaţi de medici, apoi duşi la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici