Accidentul feroviar din Vrancea s-a produs pentru că una dintre garnituri s-a defectat în mers

Cele două trenuri de marfă care transportau cereale şi care s-au ciocnit, joi, erau private, iar una dintre locomotive s-a defectat în mers şi nu a mai putut fi controlată de mecanic. Circulaţia feroviară între Gugeşti şi Sihlea este blocată, potrivit CFR SA.

7852 afișări
Imaginea articolului Accidentul feroviar din Vrancea s-a produs pentru că una dintre garnituri s-a defectat în mers

Accidentul feroviar din Vrancea s-a produs pentru că una dintre garnituri s-a defectat în mers

CFR SA a transmis că la această oră traficul feroviar este blocat între staţiile Gugeşti - Sihlea, din cauza incidentului în care au fost implicate două trenuri private de marfă.

„Locomotiva trenului privat de marfă, care aparţine operatorului TimRail Cargo s-a defectat, iar mecanicul nu a mai putut controla garnitura, care a patinat şi a intrat într-un alt trenul privat de marfă, al companiei DB Cargo, care aştepta la sector. În urma impactului, locomotiva şi primul vagon, din compunerea trenului de marfă al companiei DB, au deraiat”, informează CFR SA.

Pentru asigurarea continuităţii traficului, toate trenurile de călători, care urmau să tranziteze această zona, vor circula deviat pe ruta Mărăşeşti - Tecuci - Barboşi - Făurei - Buzău şi retur.

CFR SA arată că măsura va fi menţinută până la repunerea pe şină a locomotivei şi a vagonului deraiat, inclusiv retragerea garniturii de marfă din zona respectivă.

„Rezentanţii SRCF Galaţi vor asigura suportul tehnic necesar operatorilor privaţi pentru intervenţia la faţa locului, astfel încât zona afectată să fie eliberată şi redeschisă traficului în condiţii de siguranţă”, mai arată CFR SA.

Două trenuri care transportau cereale s-au ciocnit, joi, în zona Dumbrăveni, judeţul Vrancea, anunţă pompierii. Cele două trenuri transportau cereale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
tren,
feroviar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici