Achiziţia pentru măşti, mănuşi şi dezinfectanţi pentru alegerile locale, evaluată la 12 milioane de lei

  • Achiziţia pentru măşti, mănuşi, dezinfectanţi şi produse de igienă pentru alegeri a fost evaluată la 12 milioane de lei
  • Premierul Ludovic Orban l-a întrebat, luni, în şedinţa de Guvern, pe ministrul Sănătăţii dacă a făcut evaluarea pentru achiziţia de produse
  • Vor fi cumpărate măşti, mănuşi şi dezinfectanţi, precum şi produse de igienă
276 afișări
Imaginea articolului Achiziţia pentru măşti, mănuşi şi dezinfectanţi pentru alegerile locale, evaluată la 12 milioane de lei

Achiziţia pentru măşti, mănuşi şi dezinfectanţi pentru alegeri, evaluată la 12 milioane de lei

Premierul Ludovic Orban l-a întrebat, luni, în şedinţa de Guvern, pe ministrul Sănătăţii dacă a făcut evaluarea pentru achiziţia de produse pentru secţiile de vot, pentru alegeri.

„Să luaţi toate măsurile pentru urgentarea procedurii de achiziţie şi nu uitaţi fiţi pregătiţi pentru procedura de achiziţie pentru alegeri”, i-a spus Orban, lui Tătaru.

„În acest moment avem o evaluare făcută pentru alegeri, la 12 milioane lei”, a răspuns ministrul.

Premierul i-a dat indicaţii ministrului Sănătăţii să verifice rapid dacă Ministerul are banii necesari şi să deruleze rapid procedura.

„Verificaţi (dacă există bani în buget – n.r.), ca altfel va trebui să alocăm din fondul de rezervă şi trebuie pregătită hotărârea de guvern pentru că altfel nu puteţi lansa procedura. Pregătiţi cu mai multe meticulozitate procedura. Ar trebui să deruleze extrem de rapid”, a mai spus Orban.

Vor fi cumpărate măşti, mănuşi şi dezinfectanţi, precum şi produse de igienă pentru secţiile de vot din ţară, pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
achiziţie,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici