Acoperişul unei case din Hunedoara, găurit de „o piatră” suspectă. A fost nevoie de intervenţia ISU

Acoperişul unei case din Hunedoara a fost găurit, marţi după-amiază, de „o piatră” căzută în locuinţă. Din fericire, mama şi cei doi copii ai ei nu erau la etajul locuinţei, ci la parter.

1549 afișări
Imaginea articolului Acoperişul unei case din Hunedoara, găurit de „o piatră” suspectă. A fost nevoie de intervenţia ISU

Acoperişul unei case din Hunedoara, găurit de „o piatră” suspectă. A fost nevoie de intervenţia ISU

ISU Hunedoara anunţă că o piatră a căzut prin acoperişul unei case din municipiul Hunedoara.

S-au deplasat de urgenţă la locul indicat o autospecială de lucru cu apă şi spumă precum şi un echipaj SMURD din cadrul detaşamentului de pompieri Hunedoara.

Concomitent, a fost alertat şi trimis la locul intervenţiei echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei, în urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic.

Piatra a fost ridicată de către IPJ Hunedoara şi transportată la Insemex Petroşani.

Mama şi cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinţei.

Pagubele materiale sunt însemnate, fiind afectat acoperişul casei, plafonul unei camere şi mobilierul din aceasta.

Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată că pe acoperişul unui imobil a căzut o piatră şi a ajuns în interiorul imobilului.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că la mansarda imobilului s-a produs un orificiu, de asemenea şi în tavanul unei camere, piatra aflându-se pe pardoseala camerei. De asemenea, tot în aceeaşi dată, un alt cetăţean a sesizat Poliţia Municipiului Hunedoara că în curtea casei sale se află o piatră. Poliţiştii au ridicat pietrele şi urmează a se efectua cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs aceste incidente”, informează IPJ Hunedoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
piatră,
hunedoara,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici