Acte de vandalism în Piaţa Primăriei din Piteşti, deschisă de doar câteva ore

  • Acte de vandalism vineri, în Piaţa Primăriei din Piteşti, deschisă de doar câteva ore.
  • Au fost smulse spoturi de lumină şi bănci.
4748 afișări
Imaginea articolului Acte de vandalism în Piaţa Primăriei din Piteşti, deschisă de doar câteva ore

Actele de vandalism, descoperite de către primar FOTO Primăria Piteşti/Facebook

„Sunt mai puţin de 8 ore de la accesul liber al cetăţenilor în Piaţa Primăriei şi au apărut primele acte de vandalism. Spoturi de lumină din spaţiul verde au fost deja smulse. Facem apel la piteşteni să ia atitudine împotriva celor care ne fac de râs oraşul şi ne produc constant pagube în spaţiul public. Curând, sperăm, Poliţia Locală va reveni în subordinea Primăriei de sub coordonarea Poliţiei Române şi va putea supraveghea şi stopa cu mai multă eficienţă actele iresponsabile ale persoanelor fără bun simţ”, au transmis reprezentanţii Primăriei Piteşti.

Conform acestora, persoane necunoscute au smuls şi bănci.

Neregulile au fost descoperite de primarul Cristian Gentea.

Lucrările la Piaţa Primăriei din Piteşti au fost recepţionate vineri. Pe lângă aleile frumoase, bănci şi brazi, Piaţa Primăriei are şi o toaletă modernă, aflată în subteran, şi se ajunge acolo cu ascensorul.

Sunt mai puţin de 8 ore de la accesul liber al cetăţenilor în Piaţa Primăriei şi au apărut primele acte de vandalism!...

Publicată de Primaria Municipiului Pitesti pe Vineri, 12 martie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici