Activişti anti-NATO reţinuţi la intrarea în ţară

Şase activişti anti-NATO, de cetăţenie germană, au fost reţinuţi, vineri, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, după ce în maşina acestora au fost găsite mai multe pancarte cu mesaje anti-globalizare.

18 afișări
Imaginea articolului Activişti anti-NATO reţinuţi la intrarea în ţară

Activişti anti-NATO reţinuţi la intrarea în ţară

Potrivit unor surse din conducerea Poliţiei de Frontieră Dolj, şase tineri, dintre care patru băieţi şi două fete, au fost reţinuţi în timp ce încercau să intre pe teritoriul României pe la Calafat. Tinerii, care au cetăţenie germană, le-au declarat poliţiştilor de frontieră că veneau din Grecia şi încercau să ajungă în Germania.

La punctul de trecere a frontierei au ajuns echipaje ale SRI, care împreună cu poliţiştii de frontieră verifică documentele acestora şi urmează să decidă dacă tinerii îşi pot continua drumul sau reprezintă un pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici