Adjunctul Inspecţiei Judiciare, Gheorghe Stan, şi-a depus candidatura pentru şefia secţiei de anchetă a magistraţilor

Inspectorul-şef adjunct al Inspecţiei Judiciare, Gheorghe Stan, şi-a depus candidatura pentru postul de şef al Secţiei de anchetare a infracţiunilor din justiţie, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Ultima zi de înscrieri a fost luni, iar săptămâna viitoare va fi afişată lista candidaţilor.

496 afișări
Imaginea articolului Adjunctul Inspecţiei Judiciare, Gheorghe Stan, şi-a depus candidatura pentru şefia secţiei de anchetă a magistraţilor

Adjunctul Inspecţiei Judiciare, Gheorghe Stan, şi-a depus candidatura pentru şefia secţiei de anchetă a magistraţilor

Actualul inspector-şef al Inspecţiei Judiciare, Gheorghe Stan, şi-a depus candidatura pentru funcţia de şef al Secţiei de anchetare a magistraţilor, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit calendarului, de pe site-ul CSM, în 19 noiembrie a fost ultima zi de depunere a candidaturilor la sediul Consiliului, urmând ca, pe data de 26 noiembrie, să fie afişată lista candidaţilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concurs.

După depunerea şi soluţionarea contestaţiilor, în data de 7 decembrie va fi afişată lista finală a candidaţilor, iar în 10 decembrie va fi transmisă, de către comisia de organizare a concursului, solicitarea către Inspecţia Judiciară de a efectua verificarea aspectelor privind integritatea lor. La începutul anului viitor, în perioada 3-10 ianuarie, au loc derularea probelor.

Gheorghe Stan a intrat în atenţia opiniei publice odată cu apariţia în presă a unei înregistrări în care inspectorul judiciar Mihaela Focică îi mărturiseşte că ar fi fost presată să plece din echipa de control de la DNA. Gheorghe Stan a precizat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că înregistrarea este reală, deşi cea din urmă a negat-o ulterior.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici