Administratorul firmei Aldis spune că averea lui George Naghi va reveni soţiei acestuia

Administratorul firmei Aldis Călăraşi,Vasile Ţăranu, prieten vechi al omului de afaceri George Naghi, mort într-un accident nautic, a declarat, miercuri, că averea acestuia va reveni soţiei sale Alina Naghi, conform unui testament întocmit în urmă cu câţiva ani la notariat.

975 afișări
Imaginea articolului Administratorul firmei Aldis spune că averea lui George Naghi va reveni soţiei acestuia

Administratorul firmei Aldis spune că averea lui George Naghi va reveni soţiei acestuia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Există un astfel de document, un testament încheiat la notariat, care prevede că, în cazul în care el moare, averea revine soţiei sale Alina, iar în celălalt caz, când aceasta decedează, averea va reveni soţului", a afirmat Vasile Ţăranu.

Acesta a adăugat că va avea grijă ca afacerea să meargă în tontinuare la fel de bine, astfel încât salariaţii să nu-şi facă griji în privinţa locurilor de muncă.

"Eu spun că vom avea grijă ca afacerea să meargă la fel de bine şi de acum încolo, iar salariaţii nu trebuie să îşi facă griji în ceea ce priveşte locurile de muncă. De afacere în ultima vreme oricum se ocupa mai mult soţia sa, deci aşa se va înâtmpla şi după ce aceasta va reveni din spital. Problema este că George Naghi, un foarte bun prieten al meu, a dispărut, o situaţie neaşteptată", a mai declarat Vasile Ţăranu, administratorul firmei Aldis.

Patronul producătorului de mezeluri Aldis, George Naghi (59 de ani), a decedat, duminică după-amiază, iar soţia sa, Alina (54 de ani), a fost rănită grav în urma accidentului nautic care a avut loc pe Braţul Borcea al Dunării.

Potrivit poliţiştilor, şalupa în care se aflau George Naghi şi soţia sa, Alina, condusă de patronul firmei Aldis, se deplasa pe Braţul Borcea, dinspre Portul Călăraşi către zona Chiciu, iar la un moment dat ambarcaţiunea a ieşit de pe luciul apei şi s-a lovit de mal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici