Adolescent de 16 ani reţinut în cazul fetei găsite într-un şanţ, care a murit la spital

Un adolescent de 16 ani din Roznov, judeţul Neamţ, a fost reţinut, sâmbătă seară, de procurori, sub acuzaţia de omor calificat, în cazul fetei de 15 ani care a fost găsită într-un şanţ, în stare de inconştienţă, cu urme de violenţă pe corp şi cu hipotermie severă, aceasta murind la spital.

1155 afișări
Imaginea articolului Adolescent de 16 ani reţinut în cazul fetei găsite într-un şanţ, care a murit la spital

Adolescent de 16 ani reţinut în cazul fetei găsite într-un şanţ, care a murit la spital (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Cătălina Bădeanu, vineri seară, fata se afla într-un bar împreună cu mai mulţi prieteni pentru a sărbători Dragobetele.

La miezul nopţii, adolescentul i-a propus fetei să o ducă acasă, iar în apropierea locuinţei acesteia băiatul i-a cerut să întreţină relaţii sexuale. Fata a refuzat, astfel că adolescentul a început să o lovească cu pumnii.

Adolescenta a fost găsită pe jumătate dezbrăcată, însă ipoteza violului a fost infirmată, a precizat Bădeanu.

În urma necropsiei s-a stabilit că moartea fetei a fost violentă, determinată de un politraumatism cranio-facialo-cervical, cu multiple contuzii, hematoame toracico-abdominale şi hemotorax şi de hipotermie produsă de imposibilitatea victimei de a se deplasa.

Adolescentul de 16 ani a fost reţinut pentru 24 de ore de Parchetul Tribunalului Neamţ, sub acuzaţia de omor calificat, urmând să fie prezentat, duminică, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

O fată în vârstă de 15 ani dintr-o comună din judeţul Neamţ a murit, sâmbătă, la spital, după ce a fost găsită într-un şanţ, în stare de inconştienţă, cu urme de violenţă pe corp şi cu hipotermie severă, poliţiştii luând în calcul că a fost victima unui viol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici