Adolescent în stare gravă după ce s-a urcat pe un vagon de tren şi s-a electrocutat, în staţia CFR Aiud

Un adolescent în vârstă de 17 ani este în stare gravă după ce s-a urcat pe un vagon de tren, în staţia CFR Aiud, şi s-a electrocutat. Apoi, băiatul a căzut de pe vagon şi s-a lovit la cap, transmite corespondentul MEDIAFAX.

780 afișări
Imaginea articolului Adolescent în stare gravă după ce s-a urcat pe un vagon de tren şi s-a electrocutat, în staţia CFR Aiud

Adolescent în stare gravă după ce s-a urcat pe un vagon de tren şi s-a electrocutat, în staţia CFR Aiud

Reprezentanţii Poliţiei Alba au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că adolescentul s-a electrocutat luni şi are arsuri pe 70-80 la sută din suprafaţa corpului, fiind transferat în stare gravă de la spitalul din Aiud la un spital din Sibiu.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un minor, în vârstă de 17 ani, din municipiul Aiud, în timp ce se întorcea, împreună cu alţi tineri, de la o serbare câmpenească care a avut loc în comuna Lopadea Nouă, pentru a scurta drumul spre domiciliu, a traversat liniile de cale ferată pe care erau staţionate două trenuri de marfă. La un moment dat, tânărul s-a desprins de grupul său şi s-a urcat pe unul dintre vagoane, fiind electrocutat, în urma producerii unui arc electric”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Alba.

Reprezentanţii IPJ Alba au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că băiatul a căzut de pe vagon după ce s-a electrocutat şi s-a lovit la cap, iar prietenii săi au sunat la numărul de urgenţă 112.

El mai era însoţit de alţi cinci băieţi, iar incidentul s-a produs în staţia CFR Aiud.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici