Adolescentul găsit împuşcat, la Braşov, era sportiv în echipa de polo juniori/ S-a certat cu părinţii înainte de a lua puşca tatălui său

Poliţiştii din Braşov au stabilit că adolescentul de 17 ani, component al echipei de polo Corona Braşov, s-a sinucis cu arma de vânătoare a tatălui său, după o ceartă cu părinţii în legătură cu rezultatele şcolare şi pregătirea sportivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

11445 afișări
Imaginea articolului Adolescentul găsit împuşcat, la Braşov, era sportiv în echipa de polo juniori/ S-a certat cu părinţii înainte de a lua puşca tatălui său

Adolescentul găsit împuşcat, la Braşov, era sportiv în echipa de polo juniori

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Alina Ioana Ivant, adolescentul găsit împuşcat avusese, înainte, o discuţie aprinsă cu părinţii.

„Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit faptul că tânărul avea 17 ani, iar pe fondul unor discuţii contradictorii cu părinţii săi, pe tema rezultatelor la învăţătură şi a pregătirii sportive, a luat arma de vânătoare a tatălui şi s-ar fi împuşcat mortal în cap, în zona parietală stângă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medicină Legală Braşov, în vederea efectuării necropsiei”, a spus Alina Maria Ivant.

Adolescentul ar fi fost acasă doar cu mama, iar tatăl tocmai ajungea în momentul producerii tragediei.

Tânărul care s-a împuşcat miercuri seara era component al lotului de polo juniori în echipa Corona Braşov.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

În prezent, poliţişti din cadrul Serviciu Arme şi Muniţii fac verificări pentru stabilirea legalităţii deţinerii armei şi armamentului şi condiţiile de depozitare a acestora.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici