Adrian Bărăscu, şeful Oficiului Naţional pentru Protecţia Martorilor, dus la DNA pentru a fi audiat

Şeful Oficiului Naţional pentru Protecţia Martorilor, Adrian Bărăscu, a fost dus luni la DNA, cu mandat, pentru a fi audiat într-un dosar în care se fac cercerări pentru fapte de corupţie.

984 afișări
Imaginea articolului Adrian Bărăscu, şeful Oficiului Naţional pentru Protecţia Martorilor, dus la DNA pentru a fi audiat

Adrian Bărăscu, şeful Oficiului Naţional pentru Protecţia Martorilor, dus la DNA pentru a fi audiat

Chestorul de poliţie Adrian Bărăscu a intrat în sediul DNA însoţit de ofiţerii care au pus în aplicare mandatul de aducere emis pe numele acestuia.

Surse judiciare au declarat că şeful Oficiului Naţional pentru Protecţia Martorilor este printre cei vizaţi într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie.

Anchetatorii l-au ridicat şi l-au dus la audieri pe Adrian Bărăscu după ce au făcut percheziţii la Oficiul Naţional pentru Protecţia Martorilor, de unde au ridicat mai multe documente.

Oficiul Naţional pentru Protecţia Martorilor este unitate operativă a Ministerului Administraţiei şi Internelor, subordonată Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici