Adrian Păunescu, pe lista profesorilor ce predau la "Spiru Haret"

Adrian Păunescu, Ionel Olteanu, Gheorghe Onişoru, Răzvan Theodorescu, Gheorghe Mocuţa, Gheorghe Uglean, Costică Voicu figurează pe lista cadrelor didactice care predau la unele din cele 30 de facultăţi ale Universităţii "Spiru Haret".

242 afișări
Imaginea articolului Adrian Păunescu, pe lista profesorilor ce predau la "Spiru Haret"

Adrian Păunescu, pe lista profesorilor ce predau la "Spiru Haret" (Imagine: Mediafax Foto)

Numele cadrelor didactice au fost preluate de comisia de anchetă a Ministerului Educaţiei Cercetării şi Inovării (MECI) de pe site-ul Universităţii "Spiru Haret".

Pe site-ul Universităţii "Spiru Haret" apar în total 713 cadre didactice care predau la cele 30 de facultăţi din Bucureşti şi din ţară ale Universităţii. Ministerul Educaţiei precizează, în nota de la finalul listei, că nu garantează că acestea sunt singurele cadre didactice care predau la universitatea particulară.

Astfel, Universitatea "Spiru Haret" are 19 facultăţi în Bucureşti, trei în Braşov, câte două în Constanţa, Craiova şi Râmnicu Valcea şi câte una în Blaj şi Câmpulung Muscel.

Printre cadrele didactice care predau la Universitatea "Spiru Haret" ce apar în lista remisă Ministerului Educaţiei figurează Gheorghe Onişoru, fost şef al CNSAS, Răzvan Theodorescu, fost ministru al Culturii, Aurel Constantin Ilie, fost ministru al Mediului, Gherghe Uglean, fost preşedinte al instanţei supreme, Costică Voicu, fostul rector al Academiei de Poliţie, Gheorghe Mocuţa, fost procuror general al României, fostul deputat PSD Ionel Olteanu, fostul senator PSD Adrian Păunescu, Mihai Golu, fost ministru al Educaţiei, Cornel Codiţă, fost consilier al fostului preşedinte Ion Iliescu.

Multe dintre cele peste 700 de cadre didactice de la "Spiru Haret" figurează ca titulari la mai multe facultăţi în acelaşi timp, din Bucureşti şi din provincie.

Astfel, Teofil Mihăilescu figurează atât la Facultatea de Arhitectură din Bucureşti, cât şi la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative din Braşov. Gheorghe Uglean, Nicu Jidovu şi Ioan Condor figurează şi la Facultatea de Drept şi Administraţie Publică din Bucureşti, şi la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administraţie din Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici