Adrian Sârbu, la ŞTIU: Hai să-l punem pe Iisus Hristos în cartea de Istorie

  • Religia a devenit nefrecventabilă în şcoli din cauza celor care o predau şi blochează accesul direct al elevilor la Iisus Hristos eroul
  • Cei care vor să studieze Religia în şcoli se lovesc de ceaţa creată de Biserică
  • Dacă vrem să ne mândrim că România e Grădina Maicii Domnului, ar trebui să-l punem pe Iisus Hristos în cartea de Istorie
2231 afișări

“Noi avem o Biserică şi vreau să spun un lucru, că m-ai întrebat, domne, putea Hristos să fie român? Păi, spun eu, putea şi poate primul lucru pe care trebuie să îl facă conducătorii români este să-l pună în cartea de istorie ca model. Şi de ce nu e Iisus  Hristos în cartea de Istorie şi este numai în cursurile de Religie ţinute de nişte cetăţeni neplăcuţi, pe care niciun elev nu vrea să le să le frecventeze? De ce? Te întreb. Pentru că noi vrem să studiem religia. Ce să studiez eu? Ipocrizia şi împostura Bisericii, care este doar o ceaţă între mine şi Iisus Hristos? Nu, eu vreau să studiez eroul Iisus Hristos, fost Josua sau cum îl chema, pe fost rabi, fost ce-a fost. Eroul Sf. Andrei, eroul Sf. Valentin, pe ăştia vreau să-i studiez în cartea de Istorie”, a afirmat Adrian Sârbu, miercuri seară, la ŞTIU, la Aleph News.

Adrian Sârbu spune că un mod de a-l face pe Iisus Hristos român este să-l punem în cartea de Istorie, gest prin care noi, românii, ne-am împlini destinul de a trăi în Grădina Maicii Domnului, aşa cum e considerată România.

“Dar, dacă vrei să fie Hristos român, hai să plecăm de aici cu o propunere, că tot nu o ia nimeni în seamă, dar măcar o promovăm noi. Vrem să ne mândrim, să ne merităm destinul măreţ al României, Grădina Maicii Domnului? Hai să-l punem pe Isus Hristos în cartea de Istorie, în cartea de Literatură pentru că el sau apocrifii lui au spus foarte multe lucruri. De ce nu m-ar lăsa să îl pun pe Iisus Hristos în cartea de Istorie şi de literatură şi să nu îl studiez la Religie, pe care nu vreau s-o studiez că e un învăţământ politic?”, a punctat Adrian Sârbu.

Educaţia, singura şansă a României

Şi România mai are azi o şansă, Educaţia, o oportunitate de a-i scoate la suprafaţă pe aceia dintre noi care vor salva naţiunea, de a ne salva de pericolul extincţiei biologice şi culturale, mai spune Adrian Sârbu.

“România are o singură şansă. Da, o singură şansă. Astăzi. Educaţia. Nu e un cuvânt mai gol, mai frecvent folosit degeaba, de cine? De pseudoliderii României, aşa cum ne-a spus Marga, care nu-i mulţumită de liderii României şi ca ea şi 92% din români. Dar eu zic că există această oportunitate atâta timp cât unul dintre români, doi, zece, o sută, o mie şi-l vor descoperi într-un anumit moment pe Iisus Hristos, căutându-l pe D-zeu şi-şi vor descoperi menirea de a salva această naţiune. Cu o ideologie, pe care am spus-o, o ideologie, de ce natură? Umanistă, evident. Cu soluţii, ca întâi această naţiune să supravieţuiască, pentru că pericolul nostru e extincţia, extincţia biologică, nu mai facem copii, şi înaintea extincţiei biologice, şi în acelaşi timp, extincţia culturală”, a avertizat Adrian Sârbu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici