Adrian Sutil: Hamilton că este un laş

Pilotul Adrian Sutil l-a numit "laş" pe britanicul Lewis Hamilton după ce driver-ul echipei McLaren-Mercedes a refuzat să depună mărturie în favoarea sa în procesul în care germanul a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu suspendare pentru rănirea unui acţionar al Lotus-Renault.

214 afișări
Imaginea articolului Adrian Sutil: Hamilton că este un laş

Adrian Sutil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sutil a fost condamnat, marţi, de un tribunal din Munchen, la 18 luni de închisoare cu suspendare şi la plata unei amenzi de 200.000 de euro pentru vătămarea corporală gravă a lui Eric Lux, CEO al Genii Capital, cu o cupă spartă de şampanie, la 17 aprilie 2011, într-un club din Shanghai.

Pilotul care atunci concura pentru Force India participa la o petrecere dată de Lewis Hamilton, proaspăt câştigător al Marelui Premiu al Chinei, şi l-a rănit pe Lux în zona gâtului cu un pahar spart de şampanie. Lux a făcut plângere împotriva lui Sutil pentru agresiune fizică şi vătămare corporală gravă.

Hamilton a refuzat să fie prezent la audierile de la Munchen, motivând că trebuie să fie la Woking (Marea Britanie), la prezentarea monopostului MP4-27, care a avut loc miercuri. Totuşi, britanicul, care a plecat de la petrecere împreună cu Sutil, a trimis o scrisoare curţii, precizând că nu a văzut nimic legat de incidentul petrecut.

"Lewis este un laş, nu vreau să mai fiu prieten cu unul ca el. Din punctul meu de vedere, nu este un om. Tatăl lui mi-a trimis un mesaj în care îmi ura succes la proces, însă nu am primit nimic de la Lewis. Şi-a schimbat numărul de telefon şi nu am mai dat de el", a declarat Sutil.

Hamilton şi Sutil erau prieteni de la începutul carierei lor, amândoi făcând parte din aceeaşi echipă de Formula 3.

Adrian Sutil, unul dintre piloţii valoroşi din Marele Circ, şi-a pierdut, la finalul sezonului trecut, locul în echipa Force India, iar mass-media internaţională a speculat faptul că motivul concedierii sale a fost reprezentat de scandalul în care este implicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici