Aeroportul din Cluj reia zborurile către Israel

  • Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj anunţă reluarea zborurilor către Israel începând din 6 iunie
  • Zborurile vor avea loc pe ruta Cluj-Napoca - Tel Aviv în zilele de marţi şi sâmbătă.
215 afișări
Imaginea articolului Aeroportul din Cluj reia zborurile către Israel

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj anunţă reluarea zborurilor către Israel începând din 6 iunie. Zborurile vor fi operate de compania aeriană Wizz Air.

Zborurile vor avea loc pe ruta Cluj-Napoca - Tel Aviv în zilele de marţi şi sâmbătă.

Cursele de la Cluj-Napoca spre Tel Aviv vor decola marţi şi sâmbătă de la ora 6.15, iar cele de la Tel Aviv spre Cluj-Napoca vor pleca din Israel la ora 10.15.

Din 2 iulie 2020, numărul zborurilor către Tel Aviv va creşte şi va introdusă o frecvenţă suplimentară în ziua de joi.

Biletele s-au pus deja în vânzare şi se pot rezerva online pe site-ul companiei Wizz Air.

Reprezentanţii aeroportului clujean recomandă pasagerilor ca, având în vedere măsurile care trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii COVID-19, să se prezinte la aeroport, pentru formalităţile de check-in, cu 3 ore înainte de zbor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici