Aeroportul din Târgu Mureş va fi închis, săptămâna viitoare, pentru reparaţii la pistă

Aeroportul "Transilvania" din Târgu Mureş va fi închis, în perioada 6-11 aprilie, pentru realizarea unor lucrări de reparaţii la pista de decolare-aterizare, traficul aerian urmând să fie deviat sau suspendat, a anunţat, vineri, conducerea aeroportului, citată de corespondentul MEDIAFAX.

43 afișări
Imaginea articolului Aeroportul din Târgu Mureş va fi închis, săptămâna viitoare, pentru reparaţii la pistă

Aeroportul din Târgu Mureş va fi închis, săptămâna viitoare, pentru reparaţii la pistă (Imagine: Haaz Sandor/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis de conducerea aeroportului, în perioada 6-11 aprilie traficul aerian va fi deviat sau suspendat, în funcţie de decizia fiecărui operator, aceştia fiind anunţaţi în timp util să ia măsurile necesare. Pentru operarea elicopterului SMURD s-au luat măsuri speciale, pentru asigurarea operativităţii în intervenţii, fără disfuncţionalităţi, se arată în documentul citat.

Conform sursei citate, pasagerii care nu şi-au lăsat datele de contact agenţiilor de vânzare de bilete sunt rugaţi să verifice zborurile afectate la Aeroportul "Transilvania", pentru a afla decizia operatorului aerian asupra zborului. Totodată, conducerea aeroportului îşi exprimă disponibilitatea de a le oferi pasagerilor informaţii suplimentare.

În conformitate cu programul de menţinere în funcţiune a Aeroportului "Transilvania" din Târgu Mureş, se execută periodic reparaţii, până în momentul realizării modernizării şi extinderea infrastructurii de mişcare, în funcţie de fondurile alocate de proprietar, Consiliul Judeţean Mureş.

În cursul acestui an, se vor face reparaţii curente la pista de decolare/aterizare, în conformitate cu programul aprobat de Consiliul Judeţean Mureş, pentru aproximativ 2.000 de metri pătraţi, adaugă sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici