Aeroportul Otopeni a deschis o parcare pe termen lung cu o capacitate de 300 de locuri

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (Otopeni) a deschis luni o parcare pe termen lung, de până la o lună, cu o capacitate de 300 de locuri, a anunţat, marţi, aerogara.

12120 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Otopeni a deschis o parcare pe termen lung cu o capacitate de 300 de locuri

Aeroportul Otopeni a deschis o parcare pe termen lung cu o capacitate de 300 de locuri (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Tariful de parcare pe termen lung se calculează în funcţie de numărul de zile de utilizare: pentru primele două zile de staţionare tariful este de 50 lei/zi. Dacă staţionarea se prelungeşte până la 3-4 zile, se mai adaugă 20 lei/zi, astfel încât pentru 4 zile de parcare tariful este de 140 lei. Pentru o durată cuprinsă între 5 şi 30 de zile, pentru fiecare zi de parcare se mai adaugă 15 lei. De exemplu, pentru pasagerii care se deplasează la aeroport cu autoturismul pentru a pleca într-un sejur de 7 zile cu avionul, la întoarcare vor plăti pentru parcare suma de 185 lei", se arată într-un comunicat al aeroportului.

Parcarea este amplasată la aproximativ 130 de metri de Terminalul Plecări, iar accesul se face pe baza unui jeton eliberat la intrare.

Plata se efectuează la oricare dintre punctele de plată (manuale sau automate) disponibile în parcările publice aferente terminalelor Sosiri şi Plecări.

Durata maximă de utilizare a acestei parcări este de 30 de zile. Autovehiculele parcate care depăşesc această durată vor fi tractate şi depozitate în zone special amenajate, eliberarea acestora realizându-se după achitarea tarifelor de blocare/ deblocare/ tractare/ depozitare.

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti mai dispune de două parcări publice care totalizează 1.136 locuri, tariful pe termen scurt fiind de 3 lei pentru 30 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici