Aeroportul Sibiu: Întârzieri de până la 70 de minute din cauza manevrelor de degivrare

Patru curse aeriene au decolat, luni dimineaţa, cu întârzieri cuprinse între 40 şi 70 de minute, de pe Aeroportul Internaţional Sibiu, din cauza manevrelor de degivrare. Pe piste s-au folosit 15 tone de materiale antiderapant, transmite corespondentul MEDIAFAX.

354 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Sibiu: Întârzieri de până la 70 de minute din cauza manevrelor de degivrare

Aeroportul Sibiu: Întârzieri de până la 70 de minute din cauza menavrelor de degivrare

„Se intervine cu trei multifuncţionale dintre care două dotate cu lamă, perie şi suflantă şi una dotată cu perie şi suflanta. Totodată, se intervine cu camionul de împrăştiat material degivrant dotat cu plug. S-au folosit până în acest moment 15 tone de material antiderapant”, au transmis reprezentanţii Aeroportului.

În cursul dimineţii de luni au decolat toate cele patru curse programate spre Bucureşti, Munchen, Frankfurt şi Memmingen, cu întârzieri cuprinse între 40 şi 70 de minute.

„Întârzierile înregistrate sunt cu o durată cuprinsă între 40 -70 minute, pentru cele patru curse menţionate, acestea fiind generate de procese specifice condiţiilor meteorologice, respectiv de procesul de degivrare. Următoarea sosire este programată la ora 12.00, de la Stuttgart”, au mai spus reprezentanţii AIS.

Din cauza condiţiilor meteo, cursa Sibiu - Munchen care ar fi trebuit să plece duminică, la ora 19.20 a fost anulată, la fel şi cursa Munchen - Sibiu programată pentru sosire la ora 00.55, iar pasagerii vor fi rerutaţi.

Judeţul Sibiu este sub cod galben de viscol, luni, până la ora 12.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici