Afgani ascunşi între covoare au forţat intrarea în România

Patru cetăţeni afgani, ascunşi între covoare, au încercat să intre în România pe la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat.

811 afișări
Imaginea articolului Afgani ascunşi între covoare au forţat intrarea în România

Afgani ascunşi între covoare au forţat intrarea în România

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, patru cetăţeni afgani care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunşi în compartimentul pentru marfă al unui autocamion.

Aceştia au fost preluaţi de autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. La volanul camionului se afl un cetăţean turc, în vârstă de 56 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, covoare pe ruta Turcia – Germania.

În interior, însă, printre covoare au fost descoperiţi patru tineri din Afganistan, cu vârste cuprinse între 18 şi 19 de ani

Ei au declarat că s-au urcat în autocamion când se aflau pe teritoriul Turciei, plătind fiecare suma de 3.000 euro unui conaţional. Acesta din urmă i-a ajutat să se urce în autocamion, tinerii având intenţia de a ajunge în Germania.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici