Agent de pază, reţinut în Capitală după ce a furat din sediul unei companii de telefonie mobilă

Un agent de pază a fost prins şi reţinut, joi, după ce a a furat 35 de tablete şi telefoane mobile din sediul central din Bucureşti al unei companii de telefonie mobilă, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, oficiali Poliţiei Capitalei.

180 afișări
Imaginea articolului Agent de pază, reţinut în Capitală după ce a furat din sediul unei companii de telefonie mobilă

Agent de pază, reţinut în Capitală după ce a furat din sediul unei companii de telefonie mobilă (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Teodor Popescu, în vârstă de 30 de ani, angajat al firmei "Compania de Pază", a fost prins de poliţiştii bucureşteni după ce, începând din 21 decembrie 2012, a furat în timpul serviciului de pază efectuat în interiorul sediului Vodafone din Pipera.

Conform surselor citate, când rămânea singur în timpul serviciilor de noapte, agentul de pază căuta prin sertare, de unde lua tablete sau telefoane mobile, pe care, ulterior, le vindea.

Bărbatul a fost reţinut, iar poliţiştii au reuşit să recupereze 16 dintre tabletele şi telefoanele furate, dintre care 13 au fost localizate, iar trei au fost găsite la domiciliul suspectului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici