Agenţiile de turism au oferte atractive pentru noaptea dintre ani, dacă alegi să petreci Revelionul în afara ţării

  • Pârtiile sunt deschise şi la mare cautare sunt pensiunile de pe Valea Prahovei
  • Spre deosebire de anii anteriori, nu vor mai exista celebrele concerte din noaptea dintre ani
  • Marius Berca, reprezentantul unei agenţii de turism, spune că anul acesta se observă o creştere a cererilor în zonele exotice
493 afișări
Imaginea articolului Agenţiile de turism au oferte atractive pentru noaptea dintre ani, dacă alegi să petreci Revelionul în afara ţării

În ciuda crizei Covid-19, românii găsesc alternative de a sărbători revelionul. Agenţiile de turism au oferte de nerefuzat pentru Tanzania sau Maldive.

CEO-ul Paralela 45, Alin Burcea, spune că în ciuda crizei actuale, este o adevărată nebunie pe piaţă, cu două zboruri charter. Mulţi turişti nici nu mai ţin cont de preţul unui test COVID-19.

Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic, spune că nu e nevoie tot timpul de test, depinde de destinaţie. De exemplu, Dubai îl cere, Maldive îl cere, dar Mexic şi Zanzibar nu.

Managerul operaţional din partea Christian Tour, Marius Berca, a confirmat şi el că turiştii optează pentru destinaţiile exotice „Opţiunile au fost pentru Egipt. Pachetele pleacă de la 536 de euro de persoană pentru 7 nopţi de cazare cu all inclusiv şi masă festivă în noaptea de Revelion.”

Nu doar destinaţiile exotice sunt la mare căutare. Agenţiile de turism spun că Turcia şi România sunt cele mai vândute destinaţii anul acesta pentru sezonul de ski.

Staţiunile montane din România sunt şi ele solicitate din punct de vedere al rezervărilor, în ceea ce priveşte pensiunile, apartamentele sau vilele care se pot închiria integral.

60% din unităţile de cazare sunt deschise de sărbători cu capacitate maximă, iar 49% oferă pachete speciale pentru sărbătorile de iarnă, cu până la 15% preţuri mai mici decât anul trecut.

Peste 35% dintre pachete oferă pensiune completă sau demipensiune cu preparate specifice sărbătorilor de iarnă, inclusiv cine festive de Revelion. Doar 4% dintre hotelieri confirmă că oferă servicii wellness. 

Conform prevederilor legale, turiştii cazaţi la hotel pot servi masa în restaurantul hotelului, astfel că mesele festive de revelion se pot ţine, însă petrecerile cu muzică şi dans nu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici