AGLOMERAŢIE pe DN1. Se circulă în coloană între staţiunile Sinaia şi Predeal

Traficul rutier este intens, joi, pe drumul naţional (DN) 1, circulându-se în coloană, cu zece kilometri pe oră, între staţiunile Sinaia şi Predeal, din cauza numărului mare de maşini.

581 afișări
Imaginea articolului AGLOMERAŢIE pe DN1. Se circulă în coloană între staţiunile Sinaia şi Predeal

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza numărului mare de maşini, se circulă în coloană pe DN1, între staţiunile Sinaia şi Predeal, pe sensul de mers către Braşov, cu o viteză medie de aproximativ 10 km/h.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot utiliza rute alternative, două dintre acestea fiind Bucureşti - Târgovişte - Sinaia şi Bucureşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.

Şoferii sunt sfătuiţi să manifeste disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să adopte o conduită preventivă la volan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici