Aglomeraţie pe DN1. Şoferii care se întorc de la munte circulă bară la bară. IATĂ zonele aglomerate şi cum pot fi evitate

  • Pe DN1, pe sensul de coborâre către Capitală, se circulă bară la bară
  • Cele mai aglomerate zone sunt Buşteni şi Comarnic
  • E aşteptată aglomeraţie şi pe Autostrada Soarelui, către Capitală
1212 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe DN1. Şoferii care se întorc de la munte circulă bară la bară. IATĂ zonele aglomerate şi cum pot fi evitate

Aglomeraţie pe DN1. Şoferii care se întorc de la munte circulă bară la bară. IATĂ zonele aglomerate şi cum pot fi evitate

Traficul s-a aglomerat pe DN1, pe sensul de coborâre către Capitală. Se circulă în coloană la Buşteni şi Comarnic. E aşteptată aglomeraţie şi pe Autostrada Soarelui, către Capitală.
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe DN 1 Bucureşti-Braşov, pe sensul de coborâre, valorile de trafic sunt în creştere, astfel că în staţiunea Buşteni s-a format coloană în mişcare de la kilometrul 137.
 
În oraşul Comarnic, traficul este intens şi se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul Braşov-Ploieşti al DN1.
 
Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt normale.
 
Întrucât sunt aşteptate valori ridicate de trafic pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii Soarelui, dar şi pe DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti, şoferii sunt sfătuiţi să folosească rute alternative:
 
Pentru Autostrada Soarelui:
 
- DN 2A Constanţa – Hârşova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – Bucureşti;
 
- A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – Bucureşti.
 
Pentru DN 1:
 
- DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti;
 
- DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti;
 
- DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte;
 
- DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.
 
Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor şi să aibă o conduită preventivă în trafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aglomeratie,
dn1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici