Aglomeraţie pe Transfăgărăşan: Între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac se circulă în coloane | FOTO

Circulaţia rutieră pe DN 7 C – Trasnfăgărăşan se desfăşoară cu dificultate, în coloane pe ambele sensuri, sâmbătă, din cauza numărului mare de maşini care circulă între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, în judeţul Sibiu, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

1362 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Transfăgărăşan: Între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac se circulă în coloane | FOTO

Aglomeraţie pe Transfăgărăşan: Între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac se circulă în coloane | FOTO

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Polţiei Române informează că circulaţia rutieră pe DN 7C (Transfăgărăşan), se desfăşoară cu dificultate din cauza numărului mare de autovehicule.

Potrivit poliţiştilor, pe sectorul cuprins între km 116+808 (Bâlea Lac) şi km 130+000 (Bâlea Cascadă), se circulă în coloană, în ambele sensuri.

Oamenii legii îi sfătuiesc pe şoferi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în locurile unde sunt formate coloane de autovehicule, pentru a preveni producera unor accidente rutier nedorite precum şi pentru a fluidiza traficul.

Şoferii surprinşi în trafic pe Transfăgărăşan spun că circulaţia este îngreunată şi din cauza maşinilor parcate pe marginea drumului.

La peste 2.000 de metri, la Bâlea Lac, temperatura trece puţin de un grad, iar stratul de zăpadă depăşeşte 20 de centimetri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici